0343 - 450260         vandekoot@fa.nl

Wie zijn wij

Van de Koot & Associés is al meer dan 20 jaar een objectief en onafhankelijk bureau voor financieel en fiscaal advies en bemiddeling. Wij werken exclusief voor onze cliënten en zijn niet gelieerd aan financiële instellingen, producten of diensten.

In onze adviespraktijk zijn wij toegewijd en betrokken. Wij bedienen onze cliënten op integere wijze. In onze persoonlijke aanpak leggen wij de nadruk op financiële planning en vermogensvorming. Wij hechten grote waarde aan vermogensopbouw voor oudedagsvoorzieningen, zoals (aanvullend) pensioen, en voor aflossing van hypothecaire financieringen.

Wij doen onze uiterste best uw financiële leven te vereenvoudigen, uw investeringen te optimaliseren en uw financiële situatie te organiseren. Dat doen wij in nauwe samenwerking met u. Wij helpen uw vermogen te laten groeien en te beschermen tegen risico’s. Wij ondersteunen bij het bereiken van uw financiële doelstellingen door het bieden van rentabiliteit en betrouwbaarheid.

Onze missie

Wij willen een vertrouwd en integer adviseur zijn in alle aspecten van het financiële leven van onze cliënten. Hiervoor nemen wij de tijd om een gedetailleerd inzicht te krijgen in hun doelen en omstandigheden.

Wij helpen onze cliënten bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen en staan hen bij met objectieve adviezen. Zo creëren en waarborgen wij een veilige financiële toekomst voor hen. Om onze cliënten wegwijs te maken in de complexe materie van financiële mogelijkheden en producten, stellen wij onze kennis en dienstverlening graag beschikbaar. Wij helpen hen met overzichtelijke en begrijpelijke oplossingen.

Wij doneren aan de Stichting Vrienden WKZ ten behoeve van het Wilhelmina Kinderziekenhuis te Utrecht.