0343 - 450260         vandekoot@fa.nl

Wie ben ik

Henry van de Koot is, behalve oprichter en eigenaar van Van de Koot & Associés, ook uw persoonlijke adviseur. Voordat Henry zelfstandig ondernemer werd, is hij jarenlang werkzaam geweest bij banken en verzekeraars als product- en accountmanager. Zijn visie en kennis werden ingezet bij het ontwikkelen van vele financiële producten en het oplossen van financiële vraagstukken. Zijn ervaring, creativiteit en oplossend vermogen, heeft hij in de financiële branche verder uitgebouwd en aangevuld met opleidingen.

Met deze basis adviseert hij zijn cliënten al meer dan 20 jaar en is hij actief op velerlei financiële gebieden, waaronder fiscaal advies, financiële planning en vermogensadvisering. Daarnaast is hij al jaren gesprekspartner voor specialisten met uiteenlopende financiële disciplines.

Henry is ervan overtuigd dat deskundige en geschikte raad voor iedereen van belang is. Hij gelooft stellig dat interesses en belangen van cliënten consequent op de eerste plaats moeten komen. Dat kan alleen door volledige onafhankelijkheid.