0343 - 450260    Vandekoot@fa.nl

Onze samenwerking met Advising

Voortaan werken wij samen met Advising


Samen kunnen we meer …… onze samenwerking is uitgebreid met de dienstverlening van Advising.

Het aanbieden en onderhouden van schadeverzekeringen, blijkt voor mij een alsmaar groter wordende uitdaging, zo ook het waarborgen van continuïteit. Dus belangrijk genoeg om goede producten aan te blijven bieden met een gespecialiseerde partner.

Omdat de complexiteit en verschillen in verzekeringen groter werden, bood ik al verzekeringen aan in samenwerking met H & L Assuradeuren te Woerden. Vanaf 1 mei jl. heb ik mijn samenwerking uitgebreid met de dienstverlening van Advising te Veenendaal, in de persoon van Marc de Leeuw. Hij is persoonlijk betrokken en gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor particulieren en ondernemers. Advising is voortaan verantwoordelijk voor de verwerking, het beheer en de uitvoering van uw schadeverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook met mij contact opnemen.

Wij kiezen bewust voor een samenwerking. Een succesvolle constructie waarbij een gemeenschappelijk doel wordt gediend, het bereiken van een voordeel voor onze cliënten. De samenwerking met Advising spreekt mij vooral aan vanwege de overeenkomsten die wij samen hebben. Namelijk een goed advies met een persoonlijke begeleiding. Voor ons beiden geldt dat verzekeringen niet worden verkocht, maar alleen door optimaal advies en persoonlijke begeleiding tot stand komen. Zowel Marc als ik werken voor onze klanten en zijn beiden geheel onafhankelijk. Samen kunnen wij kiezen uit de polissen van minstens 65 verzekeringsmaatschappijen. Dat biedt de garantie dat jij de beste voorwaarden krijgt, tegen de beste prijs. Onze onafhankelijke positie levert jou voordeel op.

Vooralsnog verandert er niets voor je. Als er iets verandert, dan is dat in jouw voordeel. Advising kan, vanwege het grote aanbod, in bepaalde situaties een betere prijs of betere voorwaarden aanbieden of een combinatie van beiden. In ieder geval ben ik ervan overtuigd dat wij samen meer voor jou kunnen betekenen. In onze samenwerking brengen wij kennis, vaardigheden en ideeën samen.

Zoals in elke goede relatie, vullen wij elkaar goed aan. Je weet mij te vinden voor jouw financiële planning, risicoverzekeringen, hypotheek- en vermogensadvies en je weet Advising (in de persoon van Marc de Leeuw) te vinden voor jouw schadeverzekeringen. Zo blijven wij optimaal betrokken en is jouw situatie in goede handen. Ook voor de continuïteit, een betere service en de afhandeling van zaken.

Heb je nog vragen over onze samenwerking? Via vandekoot@fa.nl beantwoord ik graag jouw vragen.

Mocht je vragen hebben aan Marc de Leeuw of een kennismakingsgesprek wensen met hem, dan kun je Marc bereiken via e-mail: advising@live.nl of telefoon 06-83899813

Voor een nadere kennismaking kun je contact opnemen met:

Marc de Leeuw
Kikstraat 35
3907 LC Veenendaal


M: + 31 6 83 89 98 13
@: advising@live.nl
I: www.advisingverzekeringen.nl