0343 - 450260         vandekoot@fa.nl

Financiële Planning

Een financieel plan

Wilt u doelbewuste financiële keuzes maken? Wij analyseren uw huidige en toekomstige financiële situatie. Door onze persoonlijke aanpak, deskundigheid en ervaring geven wij u concrete adviezen.

Van de Koot & Associés kijkt verder dan een beleggingsportefeuille of een financieel product. Wij nemen ook fiscaliteit, inkomsten, uitgaven, persoonlijke en zakelijke doelstellingen mee in onze beoordeling. Zo behaalt u betere resultaten.


Persoonlijk financieel plan

Heeft u behoefte aan een helder inzicht in uw financiële situatie, nu en in de toekomst? Of wilt u financiële onafhankelijkheid bereiken? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk financieel plan. Uw voordelen:

- Objectieve weergave van uw huidige én toekomstige financiële positie
- Advies passend bij uw achtergrond, financiële wensen en toekomstperspectief
- Inzicht in de financiële voordelen en de gevolgen van uw wensen en plannen
- Bijsturen en tijdig inspelen op wijzigingen van wetten en levensfasen
- Rekening houden met de laatste ontwikkelingen op fiscaal en economisch gebied
- Richting geven aan de opbouw van uw financiële toekomst.

Het is belangrijk om dit plan regelmatig te herzien. Wij treden op als uw financiële coach voor het bijsturen en/of optimaliseren van de financiële componenten.

Zakelijk financieel plan

Als ondernemer wordt u geconfronteerd met complexe zaken als risicoanalyse, financieringen, (pensioen)regelingen voor u of uw werknemers, arbeidsvoorwaarden en bedrijfsmutaties. In een alsmaar veranderende fiscale en juridische omgeving. Kortom, er ligt veel op uw bordje.

Heeft u behoefte aan integrale bedrijfsadvisering? Onze financiële businessplanning voorziet hierin. Wij inventariseren en analyseren uw situatie, vaak samen met uw accountant. Uw wensen vormen het uitgangspunt. Zo komen we tot een op maat gesneden financieel plan en bijbehorende oplossingen. Van de Koot & Associés is uw financiële coach voor het bijsturen en/of optimaliseren van de financiële componenten.